tisdag, februari 17, 2009

Veterinär igår

Och återigen har Izor brutit en klo.
Jag struntar i att det kostar pengar, eller ja det är väl onödigt såklart. Roligare kan man ju ha för de. Men sånt får man vara beredd på som djurägare.
Det värsta är ju att se Izor, tror inte han har så ont direkt. Men han skäms över stora bandaget över tassen. Och visst blir han stel efter att ha legat en stund. Ute går det okej att gå ordentlligt, det är väl inte samma fart på honom som vanligt, men nästan. Farten passar kanske matte just nu!! Att peta i honom 2 tabletter pencillin morgon och kväll går också bra, det värsta är att byta tassbandaget, då lider jag med honom..Men det måste ju göras.
Han kommer nog vara lite mera med mig nu när jag är hemma om dagarna, trevligt med sällskap, även om han inte pratar så mycket tillbaka.

På eftermidda´n kom Jossan och hälsade på, vi surra, käkade och spelade Rita och Gissa igen.
De ville ha revanch...Heheeee Undrar vem som vann igen????

Imorgon ska vi åka till sjukhuset och hämta/hyra en apparat som kallas TENS-utrustning. Vi får väl se om det kan vara någon hjälp när förlossning sätter igång, när eller om den sätter igång kanske vi ska säga... Lite smärtlindring på hemmaplan...

Efter det ska vi ta och åka till Sandra och hälsa på, fika frulle hörde jag ryktas om..
Bara sitta ner och surra, känns som vi inte hunnit med det på evigheter eftersom vi arbetat på varsitt kontor de sista månaderna.. Ska bli nice!

NU ska klä oss, sätta kopplet i midjan och vandra i lagom tempo längs strandpromenaden!!

3 kommentarer:

  1. Ååååååå NU ÄR DET NÄRA JENNY =)!!!

    SvaraRadera
  2. *ha ha ha* VILKEN midja skulle du sätta kopplet i, sa du?!

    Tänk... nu kommer han snart!!!!

    SvaraRadera
  3. Stackaren, finns inget värre än att se sina älskade djur lida! :( Men tur han inte verka ha så ont!!

    SvaraRadera